Projekt Lektorského centra GASK „Umění spojení“ hledá již třetím rokem v Kutné Hoře cestu k místní komunitě, cestu k zprostředkování dialogu mezi generacemi, lidmi zdravými a lidmi se zdravotním, sociálním či jiným znevýhodněním. Série výtvarných dílen vyvrcholí již tradičně prosincovou benefiční aukcí.

.
Nahlédněte do katalogu  a přijměte pozvání na benefiční aukci výtvarných děl, která vznikla společnou prací umělců, dětí, seniorů a mnoha dalších lidí v rámci projektu Umění spojení. Vernisáž děl proběhne 11. prosince 2015 před refektářem v GASK v 17:00, samotná aukce bude zahájena v refektáři GASK v 18:00.

Katalog…
Aukce Umění spojení 2015

Pevně věříme, že s podporou společensky zodpovědných firem a lidí z našeho regionu budou mít i letos nakonec podobu konkrétní pomoci na konkrétním místě. Finanční prostředky z prosincové benefiční aukce tento rok připadnou kutnohorskému Junáku na obnovu Sklenářova dolíku, jenž by se v duchu našeho projektu mohl stát místem procházek, relaxace a společného setkávání lidí bez ohledu na věk, zdraví či sociální postavení.

Věra Pinnoy, Lektorské centrum GASK

.
Připomeňte si atmosféru loňské aukce děl z druhého ročníku projektu projektu v naší fotogalerii…

Nebyly nalezeny žádné obrázky


.

Zavřít menu