Sousto pro hudební fajnšmekry připravil na pátek 1. února kutnohorský klub Česká 1. Od osmi hodin večer zde zahraje partička hudebníků s americkým saxofonistou Ricem Espaňou. Na pódiu se představí pod názvem House Band kromě již zmíněného Rico Espani také Honza Kalina, Miki Nop, Honza „Beruška“ Šobr, Wilco Versteeg (všichni Sto zvířat), Matěj Belko (Gastrojazz) a Dr. Kary (Fast Food orchestra). Přijďte si užít za pouhých 100 Kč!

 

RICO ESPAŇA hrál v mnoha klubech USA,od Seattlu po Chicago. V letech 1995 – 1999 studoval na „Modelingové a herecké škole J.R.Powerse v Los Angeles. Jeho hudba je směsici latinské hudby,rocku, blues, reggae a jazzu. V roce 1999 – 2006 se vrací do San Francisca a zde hraje s blues rockovou kapelou „Mick Martin and the blues rockers“. Od roku 2006 až do současnosti vystupoval v kapelách jako předskokan před jmény světových muzikantů – B.B.King,Tommy Astro nebo Andy Santana. V klubu AVALON v Santa Clara v Kalifornii byl předkapelou legendárního hudebníka – mistra kytary – Robina Trower and Pat Travers.
V roce 2012 vzniká v Čechách formace „RICO´S ODYSSEY“, kde hrají přední čeští muzikanti, na repertoáru kapely je americký rock, blues a funky.

 

Na snímku: Honza Kalina (Sto zvířat) Foto: Archiv skupiny Sto zvířat

 

Zavřít menu