Nový atraktivní produkt pro návštěvníky města i samotné Kutnohořany připravila Agentura Zuzko a Muzeum B. Jde o balíček kulturních akcí, který nabídne během letních prázdninových víkendů divadlení představení, koncerty a netradiční prohlídky Kutné Hory s kostýmovanými průvodci.

.
Pro letošní rok se připravuje balíček který bude obsahovat: divadelní představení Erbenovy Kytice, to je pět nejznámějších balad – Vodník, Svatební košile, Polednice, Zlatý kolovrat, Dceřina kletba. Kytice se bude odehrávat: 15., 22.7. a 12., 19.8. v kapli Božího těla vždy od 20. hodin s tím, že pokud bude zájem, je možné Kytici na objednávku odehrát i v jiné termíny. Pro páteční večery (mimo uvedené termíny) se připravují hudební produkce v parku U tří pávů (případnou změnu místa včas nahlásíme).
Zábavná a netradiční prohlídka města s lehkými ženštinami, mniškou bekyní a panem Dačickým z Heslova, završená návštěvou muzea Zločinu a trestu čeká na příchozí v termínech 2., 9., 16., 23., 30.7. a 6., 13., 20., 27. 8. vždy od 19. hodin.
Na neděli je připraveno nově otevřené muzeum Kutnohorských pověstí a to hlavně pro děti s hranými kutnohorskými legendami (čas a termíny budou včas upřesněny). Od pátku do neděle je do balíčku zařazena i možnost objednat si prohlídku města s erudovaným průvodcem (i v historickém kostýmu). Vstupenky budou prodávány jako zvýhodněné na celý KUTNOHORSKÝ VÍKEND nebo na jednotlivé akce zvlášť. Pořadateli jsou Agentura Zuzko a Muzeum B.

(tz)

Zavřít menu