Po několika letech k nám do Kutné Hory opět zavítal Kinematograf bratří Čadíků. Projekce filmů se konají od půl deváté večer na Palackého náměstí. Dnešní večer si opět můžete zpříjemnit českou komedií. Na programu je Hodinový manžel. Vstup na projekci je zdarma!

.
Upozornění: pořadatelé mají k dispozici pouze padesát židlí, chcete – li tedy mít jistotu místa k sezení, je třeba dorazit v dostatečném předstihu, nebo si donést sezení vlastní!

Hodinový manžel (komedie, 2014)
Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé“ a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů… Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení.

Kinematograf bratří Čadíků
Již více než dvacet let se milovníci kvalitních filmů a neobvyklých produkcí mohou těšit na příjezd Kinematografu bratří Čadíků, který každoročně do několika desítek českých a moravských měst přiváží zajímavé české filmy. Kinematograf bratří Čadíků (KBC) provozuje patnáct mobilních kin. Od roku 2002 působí dva pojízdné kinoautobusy také na sousedním Slovensku. Projekce na otevřených náměstích a jiných veřejných prostorech mohou návštěvníci shlédnout zdarma. Kinematograf bratří Čadíků promítá výhradně filmy z české produkce či koprodukce.

(tz)

.

Zavřít menu