Vzhledem k velkému zájmu diváků o pondělní Listování knihou Dana Browna Inferno překládají pořadatelé představení z Městské knihovny do kina Modrý kříž. Rezervace zůstávají v platnosti, zbývající místa si můžete zdarma rezervovat v kutnohorské Městské knihovně (nikoliv v pokladně kina). …………………………………………

LiStOVáNí začíná v roce 2014 pekelně. Po pražském premiéře s Danem Brownem se vydává s jeho Infernem na turné po více než 30-ti českých městech. Jedním z nich bude i Kutná Hora. Do kina Modrý kříž dorazí Lukáš Hejlík a Věra Hollá v pondělí dvacátého ledna.
„Šance dostat se na jeviště s knihou spisovatele, kterého zná celý svět, se neodmítá,“ říká Lukáš Hejlík, autor kultovního projektu scénických čtení LiStOVáNí.cz.
Ve svém nejnovějším thrilleru Inferno opět Dan Brown mistrovsky mísí historii, umění, šifry a symboly. Proslulý harvardský symbologista Robert Langdon se tentokrát ocitá v samotném srdci Itálie, aby pomohl vyřešit záhadu, jež je pozoruhodně propojena s jedním z největších literárních děl všech dob – Dantovým Peklem. Při svém tajuplném poslání se Langdon musí střetnout s neznámým, hrůzu nahánějícím protivníkem. Jediná vodítka mu v jeho pátrání nabízí jenom Dantova temná epická báseň – a čas přitom neúprosně pádí. Po jeho uplynutí má dojít ke katastrofě, která navždy změní celý svět. LiStOVáNí přijímá výzvu se s tímto „peklem“ a bestsellerovým autorem popasovat. Kniha Inferno bude na místě k prodeji a snad i podepsaná Danem Brownem.

20. 1. | 18:00 hod. LISTOVÁNÍ s Lukášem Hejlíkem. Kino Modrý kříž. Účinkují: Lukáš Hejlík a Věra Hollá.
.

Připomeňte si Listování románem Kariho Hotakainena Slovo Boží v lednu loňského roku.
.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu