čtvrtek 2. 6. / 15:30 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky

Vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

 

úterý 7. 6. / 18:00 hodin / Royal Dixieland Jazz Band

Koncert kutnohorské kapely, která má v repertoáru především tradiční dixielandové písničky

Kapela vznikla v Kutné Hoře začátkem roku 2012. V repertoáru má především tradiční dixielandové písničky, které vznikaly ve dvacátých letech minulého století v New Orleans a Chicagu. V bandu hrají muzikanti z Kutné Hory a okolí, pro které se stal tradiční jazz příjemným zpestřením v jejich muzikantském životě. Pěveckého partu se ujala mladá talentovaná zpěvačka Alžběta Sosnovcová, která se zároveň věnuje interpretaci rockové i popové hudby. V lednu 2013 natočila kapela v Hradci Králové CD s názvem „Down By The Riverside“.

Royal Dixieland Jazz Band – obsazení: Zdeněk Jeřábek – kornet, Pavel Gregor – klarinet, Boris Buňka – tenor saxofon, Franta Kočárník – trombon, Franta Štěrba – piano, Standa Kuba – kytara, banjo, Pavel Pečenka – bicí, Karel Hamr – tuba , Alžběta Sosnovcová – zpěv

 

čtvrtek 9. 6. / 15:30 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky

 

pátek 10. 6. / 19:00 hodin / DÍVČÍ VÁLKA

Komedie Františka Ringo Čecha v podání ochotníků ze spolku Modrá Želva z Kolínska

Divadelní představení pod širým nebem. Vystoupení se bude konat pouze za příznivého počasí. Vstupné dobrovolné.

 

čtvrtek 16. 6. / 18:00 hodin / Trampoty

Koncert country kapely, která stála u zrodu Kutnohorské Kocábky (letos 33. ročník)

Country kapela TRAMPOTY má své domovské sídlo v Červených Pečkách. Byla založena v roce 1995 a vydala 3 CD. To poslední křtila paní Naďa Urbánková. Skupina se podílela na založení Kutnohorské Kocábky. Pořádá i svůj festival v Červených Pečkách „Červenopečecká Pecka“. Skládá svoji vlastní tvorbu, ale na různých přehlídkách a countrybálech hraje i převzaté skladby.

 

čtvrtek 16. 6. / 15:30 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky

 

pátek 17. 6. / 19:30 hodin / Studená sprcha

Koncert duševně otužilé hudební formace z Kutné Hory, která hraje po klubech a festivalech v ČR od roku 2007

Ve Sprše najdete všechno, co patří ke správné muzice: originální nápady, silná témata, zajímavé texty, pořádnou porci energie, ale i jemné pohlazení a náplast na bolavou duši. Tím vším Vás provede Bára svým nezaměnitelným zpěvem, Petr svou vybroušenou kytarou, David svými ráznými bicími a Tonda svou nespoutanou basou. A styl? Od všeho kousek. Nejlepší obrázek si uděláte na bandzone.cz/studenasprcha nebo na Facebooku.

 

úterý 21. 6. / 15:00 hodin / Kejklíř, klaun a kouzelník PET

Vykouzlí úsměv na tváři jak dětskému, tak dospělému divákovi! Více na www.kouzelnypet.cz

Veselé interaktivní představení Cirkus jede. Čeká vás několik vystoupení kejklíře, klauna a kouzelníka PETA. Mezi nimi chůdař laškuje a fotí se s diváky, tvoří obří bubliny a na konec vyrábí zvířátka z balónků.

 

čtvrtek 23. 6. / 15:30 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky

 

čtvrtek 30. 6. / 15:30 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky

 

 

park u tří pávů červen

Zavřít menu