Výtečné rocksteady s reggae polevou a rockovou náplní z francouzského Limoges čeká na návštěvníky Music Clubu Česká 1 již tuto neděli večer. Muzikantská parta kolem Steffa Teje letos slaví už pětadvacáté výročí společného hraní a je stále ve skvělé formě. Přijďte si užít pohodový konec víkendu do České 1. …………………………………………………

LES ÉJECTÉS to je výtečné rocksteady s reggae polevou a rockovou náplní z francouzského Limoges. Tihle chlapíci už hrají více než dvacet let a se svou hudbou už projeli celý svět. Chytré a někdy částečně angažované texty dotýkající se současných ožehavých témat jsou zpívány ve francouzštině. LES ÉJECTÉS jsou dokonale zkušeným evropským rocksteady bandem první kategorie – a to nejen díky délce svého hraní, ale také vzhledem velkému počtu míst, které už poctili svou hudební návštěvou. Taková návštěva, která čeká i Music Club Česká 1, znamená léta prověřený výbušný mix ska, reggae, dubu, rocku, soulu, hip-hopu a punku. Kariéra Les Éjectés je opravdu úctyhodná, začala už v roce 1988 ve francouzském městě Limoges. Během následujících téměř dvaceti let kapela vydala dvanáct alb, na nedělním koncertu dojde zcela jistě i na písničky z toho aktuálního, Dr. Rocksteady. Vyzkoušeli si hraní s například s Mano Negra a spolupracovali, mimo jiné, s Dennisem Morrisem nebo s Mad Professorem. Naši republiku brázdila tahle parta kolem Steffa Teje už v roce 98, následně si ovšem dali několikaletou pauzu (tehdy měl Steff českou přítelkyni a potom už nejspíš ne…).

17.11 21:00 hod. LES ÉJECTÉS. Rocksteady z francouzského Limoges. Vstup: 100,- Kč. Přijďte si užít další pohodový večer „z dovozu“ v Music Clubu Česká 1!


 

.

Zavřít menu