Koncert kutnohorského orchestru Royal Dixieland Jazz Band odstartuje pestrý letní program v parku U Tří pávů již v úterý, 2. června, v 18. hodin. Kromě hudebních vystoupení se můžete těšit na Špalíčkovy dílničky, divadelní představení Malá mořská víla či šachový turnaj pro děti i kmety.

.

Červnový program parku U Tří pávů

2. 6. / 18:00 hodin / ROYAL DIXIELAND JAZZ BAND. Koncert kutnohorské kapely, která má v repertoáru především tradiční dixielandové písničky. Kapela vznikla v Kutné Hoře začátkem roku 2012. V repertoáru má především tradiční dixielandové písničky, které vznikaly ve dvacátých letech minulého století v New Orleans a Chicagu. V bandu hrají muzikanti z Kutné Hory a okolí, pro které se stal tradiční jazz příjemným zpestřením v jejich muzikantském životě. Pěveckého partu se ujala mladá talentovaná zpěvačka Alžběta Sosnovcová, která se zároveň věnuje interpretaci rockové i popové hudby. V lednu 2013 natočila kapela v Hradci Králové CD s názvem „Down By The Riverside“. Royal Dixieland Jazz Band – obsazení: Zdeněk Jeřábek – kornet, Pavel Gregor – klarinet, Boris Buňka – tenor saxofon, Franta Kočárník – trombon, Franta Štěrba – piano, Standa Kuba – kytara, banjo, Pavel Pečenka – bicí, Karel Hamr – tuba , Alžběta Sosnovcová – zpěv

4.6. / 15:00 – 17:00 hodin / ŠPALÍČKOVY TVOŘIVÉ DÍLNIČKY. Aktuální program dílniček hledejte ZDE. Vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

4. 6.  / 18:00 hodin / STARÝ DŘÍVÍ. Folkrocková kytarová dvojka, inspirovaná folkem, rockem, lidovkami a blues. Kromě klasiky uvedených stylů hrají i něco z vlastních zásob. Příliš staří na rock´n´roll, příliš mladí na smrt.

9.6. / 18:00 hodin / TRAMPOTY. Koncert country kapely, která stála u zrodu Kutnohorské Kocábky (letos 31. ročník). Country kapela TRAMPOTY má své domovské sídlo v Červených Pečkách. Byla založena v roce 1995 a vydala 3 CD. To poslední křtila paní Naďa Urbánková. Skupina se podílela na založení Kutnohorské Kocábky. Pořádá i svůj festival v Červených Pečkách „ Červenopečecká Pecka“. Skládá svoji vlastní tvorbu, ale na různých přehlídkách a countrybálech hraje i převzaté skladby.

11.6. / 15:00 – 17:00 hodin / ŠPALÍČKOVY TVOŘIVÉ DÍLNIČKY. Vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

14. 6. / 10:00 hodin / ŠACHY NETRADIČNĚ. Město Kutná Hora ve spolupráci s EDUin, o.p.s. pořádá šachový turnaj, který se uskuteční v neděli 14. června 2015 od 10:00 hodin v parku U Tří pávů. Zveme všechny registrované i neregistrované zájemce o šachovou hru ve věku 7 – 107 let. Vystoupí kapela Pískomil se vrací!

15.6. / 9:00 hodin / MALÁ MOŘSKÁ VÍLA. Představení na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena v podání LDO ZUŠ Kutná Hora (pro mateřské školky). Kdesi na dně oceánu leží zlatý zámek mořského krále. Stejně jako mnoho dnešních tatínků, i on má nezbednou dcerušku, která touží objevovat svět. Svět lidí. Rezervace míst nutná!!! Kontaktujte Terezu Mikulášovou na e-mailu  loudova@zuskh.cz.

15.6. / 17:00 hodin / MALÁ MOŘSKÁ VÍLA. Představení na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena v podání LDO ZUŠ Kutná Hora (pro veřejnost). Kdesi na dně oceánu leží zlatý zámek mořského krále. Stejně jako mnoho dnešních tatínků, i on má nezbednou dcerušku, která touží objevovat svět. Svět lidí.

16.6. / 9:00 hodin / MALÁ MOŘSKÁ VÍLA. Představení na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena v podání LDO ZUŠ Kutná Hora (pro mateřské školky). Kdesi na dně oceánu leží zlatý zámek mořského krále. Stejně jako mnoho dnešních tatínků, i on má nezbednou dcerušku, která touží objevovat svět. Svět lidí. Rezervace míst nutná!!! Kontaktujte Terezu Mikulášovou na e-mailu loudova@zuskh.cz.

18.6. / 15:00 – 17:00 hodin / ŠPALÍČKOVY TVOŘIVÉ DÍLNIČKY. Vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

23.6. / 18:00 hodin / TRAMPOTY. Koncert country kapely, která stála u zrodu Kutnohorské Kocábky (letos 31. ročník).

25.6. / 15:00 – 17:00 hodin / ŠPALÍČKOVY TVOŘIVÉ DÍLNIČKY. Vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

26.6. / od 10:00 hodin do večera / LÉTAVÍTÁNÍ. Přijďte oslavit konec školního roku do parku U Tří pávů! Čeká Vás malování na obličej, skákací hrady či zmrzlinové poháry.

(tz)

park - červen 2015

 

.

Zavřít menu