První výstavou, kterou pro rok 2014 připravila kutnohorská minigalerie „z ulice“ ArcusGallery, je Novoroční výtvarný minisalón. Zahájena bude ve čtvrtek 9. ledna 2014 od 16:00 hodin, tentokrát však bez tradiční vernisáže, jen s přiťuknutím si svařeným vínem. ………………………………………………………

Důvod této změny je prostý: nadále už není možné využívat prostor „domečku“, kde se při vernisážích setkávali příznivci ArcusGallery. Teď je tam kadeřnictví. Nové prostory pro vernisáže se v objektu Octárny nehledaly snadno, snad se vše podaří vyřešit a od února 2014 se ArcusGallery k vernisážím bude moci vrátit.
Teď k Novoročnímu minisalónu. Je vlastně náhradním řešením za původně připravovanou výstavu, kterou minigalerie z výše uvedených důvodů přesunula na únor 2014. Při Novoročním výtvarném minisalónu představí ArcusGallery nejenom část svého základního sbírkového fondu, ale také díla výtvarníků, kteří s galerií dlouhodobě spolupracují. Obrazně se tak v netradiční galerii setkají Pavel Sukdolák, Monika Pravdová, Olbram Zoubek, Olga Trusková, Jan Trampota, Jaroslav Kučera, Vladimír Císař, Pavel Piekar, Nela Hynková, Josef Achrer, Adolf Lisý, Jiřina Stupková, Michaela M. Šechtlová, Vlastimil Bareš, Jiří D. Dostál a další. Vedle obrazů a keramických objektů bude tentokrát bohatě zastoupena i grafická tvorba.
Výstava, která bude ukončena ve středu 5. února 2014, je prodejní. Všechna vystavená výtvarná díla si zájemci mohou objednat buď e-mailem (obchod@art-tour.cz) nebo telefonicky (722 711 226). Minigalerie ArcusGallery je bude všem po zaplacení nevratné zálohy ve výši 50 % z ceny díla rezervovat až do konce února 2014. Ještě jednou zveme všechny příznivce ArcusGallery na pohárek svařeného vína, nad kterým si popovídáme o výstavě i o tom, co očekáváme od roku 2014.

Miroslav Moravec, kurátor výstavy
.

ArcusGallery

 

.

Zavřít menu