Zábavný „předkrm“ hlavního programu projektu Czech the Light nabídne v sobotu večer v Kutné Hoře v podobě malování světlem umělec Andrej Boleslavský. Neváhejte a přijďte si atraktivní světelnou zábavu sami vyzkoušet, nebo se prostě jen podívat, po setmění na Palackého náměstí. Fotoaparáty s sebou! …………………………………………………..

Moderní technologie umožňují mnohé – třeba právě používat k malování místo klasických barev světlo. Tuto atraktivní světelnou zábavu si bude moci v sobotu vyzkoušet kdokoliv. Je vhodná pro všechny bez věkového rozdílu. Aby si návštěvníci malování mohli skutečně užít, organizátoři doporučují vzít si s sebou vlastní fotoaparát. Malování světlem v Kutné Hoře povede umělec Andrej Boleslavský a všichni jsou na tuto událost srdečně zváni!
.
Malování světlem 2014
.
5. 4.
| 19.00 MALOVÁNÍ SVĚTLEM NA PALACKÉHO NÁMĚSTÍ. Kvůli dobré viditelnosti se akce uskuteční od 21:00 do 24:00 hodin, a to před domem č. 379 na Palackého náměstí.

Malování světlem je ovšem jenom začátek, to hlavní nás čeká o víkendu 25. a 26. dubna, kdy české umělecké uskupení The Macula v rámci zahájení projektu Czech the Light promítne na chrám sv. Barbory videomapping s názvem Spectrum, který je inspirovaný historií těžby stříbra. Více…

 

.

Zavřít menu