T*H*Š shortfilm a W-Production uvádí první jarní video inspirované nedávnou populární hrou na facebooku. Námět byl rozšířen o kombinaci všech možných následků, které tato hra mohla mít. Účinkují mladí herci z kutnohorské Tylovy herecké školy a hosté. ……………………………..

.
Sociální síť Facebook ovládla v únoru nová hra. Beer Challenge. Pivní výzva putovala od uživatele k uživateli. Po umístění videa s vypitím piva na ex následovala nominace tří přátel. Pokud někdo z nich svůj úkol nesplnil do 24 hodin, byl nucen koupit vyzývateli basu piv. Hry se účastnili především nezletilí uživatelé facebooku, často i třináctileté děti! V sobotu 1. března jsme se v lokacích na kutnohorském předměstí Kaňk snažili uchopit a zpracovat toto téma a filmem poukázat na možné nebezpečné dopady této facebookové „hry“ a problematiku šikany a kyberšikany.
V režii autora scénáře Václava Veselého se před kameru postavili: Renata Vindušková, Tomáš Vinduška, Filip Vlach, Adéla Mojžíšová, Julie Nykodýmová, Pavel Školný, Jakub Janoušek, Štěpánka Pospíšilová, Jiří Brzobohatý, Jan Kukral, Mikuláš Ečer a Jakub Sloup, který je kameramanem projektu. Herci ve scénách nepožívali alkoholické nápoje, ani léky a nevykouřili žádnou cigaretu! Podívejte se na výsledek jejich snažení.

Tylova herecká škola Kutná Hora
.

 

 

 

.

Zavřít menu