Na „domácí“ palubovce ve Zruči n. S.  sehráli florbalisté FBC Kutná Hora A další dvě utkání divizní skupiny B: nejprve vyhráli nad Mladou Boleslaví, v druhém zápasu podlehli Startu98 B. Posílený soupeř těžil zejména z výborné formy brankáře A týmu, takže bylo Kutnohorákům málo platné, že v počtu střel měli navrch. 

FBC Kutná Hora – Florbalová akademie Mladá Boleslav 6:4 (3:2, 1:1, 2:1) 
Branky KH: 5. Bochníček Š. (Zelený), 10. Reithar (Vokřál), 13. Štifter (Vokřál), 39. Dus (Vokřál), 47. Dus (Reithar), 58. Dus (Štifter)

V zápase plného nepřesností urvala Kutná Hora tři body na svou stranu. Hattrickem se blýskl Dus. Tříbodový večer prožil i kapitán juniorů Vokřál.
Doposud měly oba celky problémy s využíváním přesilových her. To v tomto případě nebylo vůbec znát a Kutná Hora se může pyšnit třemi vstřelenými brankami v nerovnoměrném počtu hráčů na hřišti, na druhé straně to byly dvě branky. Sestava KH: Bochníček B. (Dlouhý) – Reithar, Tvrdík – Listík, Kuchař – Dus, Štifter, Vokřál – Bochníček Š., Zelený, Chalupa

FBC Kutná Hora – FBC Start98 B 2:4 (0:3, 0:0, 2:1)
Branky KH: 46. Reithar (Štifter), 53. Štifter

Kutná Hora i přes své odhodlání a bojovnost na body nedosáhla. Pražský tým si v první třetině vytvořil slibný tříbrankový náskok, který si po zbytek zápasu pohlídal. Kutná Hora si během zápasu dokázala vytvořit několik zajímavých brankových příležitostí, ovšem na výborně chytajícího brankáře soupeře si nepřišla. Až ve třetí třetině zdramatizovali Kutnohorští vývoj utkání dvěma brankami, v závěru však nepomohla ani hra bez brankáře, při které naopak Start98 definitivně rozhodl o svém vítězství. V divizi je Kutná Hora zatím na 7. místě extrémně vyrovnané tabulky soutěže.  Sestava KH: Dlouhý (Bochníček B.) – Listík, Kuchař, Reithar, Tvrdík – Dus, Štifter, Chalupa – Zelený, Bochníček Š., Jedlička, Blahník

Jaroslav Bochníček

Ostatní výsledky a tabulka soutěže zde

Zavřít menu