V Kutné Hoře otevřou atletickou školku, zahájena bude v dubnu

Atletický oddíl SKP Olympia Kutná Hora se po zimní přípravě v tělocvičně začíná pomalu připravovat k návratu na stadion a v rámci zahájení venkovního provozu připravil zajímavou nabídku pro děti z mateřských školek v Kutné Hoře a blízkém okolí.

Podobně jako v minulých letech, chceme i letos vytvořit skupinku dětí předškolního věku, tentokrát ročníku narození 2013, která by se jednou týdně zábavnou a hravou formou seznamovala se základními pohybovými dovednostmi,“ říká Tomáš Kaprálek, místopředseda atletického oddílu. Atletická školka se bude scházet ve středu od 16:30 do 17:30 na stadionu SKP Olympia a dětem se budou pravidelně věnovat dva trenéři atletického oddílu. „Děti v mateřských školkách si postupně začínají budovat základní návyky, a pokud u nich v tomto věku vytvoříme pozitivní vztah ke sportu, je poměrně velká šance, že se mu budou věnovat i v pozdějším věku,“ objasňuje smysl sportování takto malých dětí Tomáš Kaprálek.

Atletická školka bude zahájena ve středu 4. dubna 2018, podrobnější informace naleznete na http://atletika-olympia.webnode.cz/

tisková zpráva

Zavřít menu