O víkendu kutnohorští stolní tenisté odehráli své zápasy na půdě soupeřů. Bohužel marodka potrápila mužstvo i o tomto víkendu, kdy tentokrát chyběl zraněný Michal Tivodar. V sobotu kutnohorské mužstvo zavítalo na stoly hráčů TJ Chaloupky, v neděli na půdu SK Březnice.

.
Téměř čtyřhodinový zápas se vyvíjel velmi dramaticky a před zahájením posledních dvou utkání vedli domácí 9:7. Hostům se ovšem dvou bodové manko podařilo smazat zásluhou Liberského a Valy a tak nakonec zápas skončil smírně 9:9. Bohužel svůj černý den si vybral Pavel Majer, kterému se nepodařilo vyhrát ani jedno utkání. Na druhou stranu velmi dobré výkony předvedli Martin Vala a Radek Štus.
Za kutnohorské mužstvo bodovali: Martin Vala a Radek Štus 3 body ze 4 utkání, Karel Liberský 2 body ze 4 utkání a čtyřhra Liberský – Štus 1 bod.

V neděli zavítali hráči ve stejné sestavě na půdu SK Březnice. Utkání jako by kopírovalo průběh sobotní zápasu a to jak do délky trvání, tak i do dramatičnosti. Stav před posledním utkání byl 9:8 pro domácí. Cennou remízu zachránil Martin Vala, kdy svůj bezchybný výkon prokázal i při posledním utkání a zaslouženě se stal nejlepším hráčem mužstva.
Za kutnohorské mužstvo bodovali: Martin Vala 4 body ze 4 utkání, Radek Štus 2 body ze 4 utkání, Karel Liberský a Pavel Majer 1 bod ze 4 utkání a čtyřhra Vala – Majer 1 bod.

Aktuální tabulka po 9. kolech

V příštích kolech přivítají kutnohorští stolní tenisté na domácí půdě hráče TJ Slavoj Obecnice (12. 12. od 17 hod.) a TJ Sokol Žebrák (13. 12. od 10 hod.)

Michal Tivodar, TJ Sokol Kutná Hora

.

Zavřít menu