Mladí Sršni potvrdili vítězství v baráži

K letošnímu poslednímu zápasu jsme vyrazili v nádherném jarním dnu do Sedlčan. Vzhledem k počtu zraněných a nemocných hráčů, jsme odjížděli jen se 13 hráči a to ještě musel David Křeček zaskočit z pozice obránce ve třetím útoku. Jelikož byl výsledek baráže jasný už před tímto zápasem, nebylo to pro nás zase tak zásadní. I přesto jsme chtěli poslední zápas nepodcenit a vyhrát.

První minuty zápasu od nás nebyly špatné, už ve 20 sekundě trefil Javůrek ukázkově horní roh brány, k zapadnutí do brány, ale chyběl možná jediný centimetr. Puk se odrazil mimo bránu dřív, než si domácí gólman všiml, že byl překonán. Přes dobrý začátek se náš výkon, ale pomalu zhoršoval. Ne že by nás soupeř nějak výrazně přehrával, ale vypadli jsme, jako když hrajeme bez zájmu. Nejspíš i proto ve 14 minutě domácí dokázali skórovat. Přejeli nás ve středním pásmu a skvěle trefenou ranou, na zadní tyč, rozvlnili síť naší brány. Tu dnes hájil Michal Kunášek.
Odpověď na tento gól jsme nenašli, do kabin jsme proto odcházeli s mankem jednoho gólu. Horší než toto manko, ale byly sklopené hlavy celého týmu, přestože jsme si tento zápas měli na plno užít.

 Přestože jsme se průběhem sezóny dostali do baráže a museli bojovat o záchranu, samotná baráž nám ukázala, že jsme se jako tým lecčemu přiučili a hlavně, že s tím začínáme pracovat ve prospěch týmu. Ne že bychom dělali všechno dobře, a proměnili se k nepoznání, ale žádné zkušenosti nejdou nabrat hned. Takže uvidíme příští sezónu…
Na shledanou v sezóně 2018/2019.

M. Macháček

Zavřít menu