Atletický oddíl SKP Olympia Kutná Hora se po zimní přípravě v tělocvičně začíná pomalu přesouvat zpět na nově zrekonstruovaný stadion a v rámci zahájení venkovního provozu připravil zajímavou nabídku pro děti předškolního věku. Projekt „Atletická školka“ se koná za podpory Města Kutná Hora.

.
„Chceme vytvořit skupinu předškoláků ročníků narození 2010 a 2011, která by se 2x týdně zábavnou a hravou formou seznamovala se základními pohybovými dovednostmi,“ říká Tomáš Kaprálek, místopředseda atletického oddílu.
Atletická školka se bude scházet v úterý a ve čtvrtek, vždy od 16:30 do 17:30 na stadionu SKP Olympia, dětem se budou pravidelně věnovat dva trenéři atletického oddílu.
„Děti na přelomu předškolního a mladšího školního věku si vytváří a budují základní návyky. Pokud tedy v tomto věku vytvoříme u dětí pozitivní vztah ke sportu, je poměrně velká šance, že se budou sportu věnovat i v pozdějším věku,“ objasňuje smysl sportování 5 – 6 letých dětí Tomáš Kaprálek.

Projekt „Atletická školka“ se koná za podpory Města Kutná Hora a jeho činnost bude zahájena v úterý 5. dubna 2016 – podrobnější informace naleznete ZDE.

(tz)

Atletická školka 2016

 

-.

Zavřít menu