Během uplynulého víkendu se do soutěžních klání zapojili také týmy kutnohorských florbalistů a florbalistek. Mužské béčko si připsalo jedno vítězství a jednu prohru, junioři dvakrát zvítězili, s dvěma remízami na svém kontě skončily tento víkend dorostenky. Další soutěžní turnaje odehráli také mladší žáci a starší žákyně.

 

Muži B

FBC Kutná Hora B x FT Sokol Břevnov 5:3
Branky KH: 2x Dus (Reinert, Rejna), Mašín (Dus), Vlk (Jedlička), Rejna (Šesták)

BLACK ANGELS B BENFICA x FBC Kutná Hora B 8:2
Branky KH: 2x Dus (Mašín, Rejna)

Mužský B-tým měl na programu domácí ligový turnaj. Ve Zruči nad Sázavou vyzval dva první celky tabulky. V prvním zápase porazil dosavadního lídra z Břevnova. Od úvodu hrálo béčko zodpovědně a po týmovém, bojovném výkonu zaslouženě vyhrálo. Ve druhém zápase dvou B-týmů zvítězil Black Angels, který o své výhře rozhodl na přelomu druhé a třetí třetiny. V prohraném utkání si spravil chuť chyceným trestným střílením brankář Vraný.

Sestava: Dlouhý (Břevnov), Vraný (BA) – Šesták, Rejna – Pospíšil, Vrána – Jedlička, Spurný, Vlk – Mašín, Reinert, Dus – Baťa, Zelený, Douda – Bochníček J.

 

Junioři

FBK Fat Pipe Vosy Praha x FBC Foxconn Kutná Hora 2:7
Branky KH: 2x Petrásek (J. Schwarz, M. Koller), Jedlička (Tvrdík), J. Schwarz, Martínek, Rowe (Martínek), O. Schwarz

FBC Foxconn Kutná Hora x Wizards DDM Praha 10 6:3
Branky KH: Martínek, Tvrdík (J. Schwarz), Soukup (Martínek), O.Schwarz (Rowe), J. Schwarz (Petrásek), Jedlička (Petrásek)

Kladno hostilo další kolo 2. ligy juniorů. Kutnohorští přivezli plný počet bodů. Opřít se mohli o brankáře Vániše, který odchytal obě utkání a o produktivitu celého týmu. Nemlčel ani nejproduktivnější hráč družstva Jiří Schwarz. V obou utkáních si připsal dva body, za jeden gól a jednu nahrávku. Díky týmovému zisku šesti bodů se družstvo vyhouplo na 4. místo. Na aktuálně třetí celek tabulky ztrácí šest bodů.

Sestava: Vániš – Tvrdík, Koller M. – Schwarz O., Rowe – Jedlička, Schwarz J., Petrásek – Martínek, Bárta, Soukup, Koller P.

 

Starší žáci

FBC Kutná Hora x TJ Sokol Královské Vinohrady 0:0

FBC Kutná Hora x Florbalová Akademie MB – MH 3:3
Branky: 2x Pavlas (Procházka), Špaček (Němec J.)

Zápas o 3. místo:
FBC Kutná Hora x FBK Fat Pipe Vosy Praha 4:2
Branky: 3x Procházka (2x Pavlas), Svoboda (Pavlas)

Starší žáci nenašli na dalším soutěžním turnaji přemožitele. Ve skupině si body se všemi soupeři rozdělili. A po dobrém, kompaktním výkonu si v zápase o konečné třetí místo poradili s pražskými Vosy.

Sestava: Zeman, Kareš – Špaček (C), Šejvl – Němec J., Kroutil – Svoboda, Procházka, Pavlas – Smítka, Němec M., Rejna J.

 

Juniorky

FBC Kutná Hora x FBC Žďár nad Sázavou 2:2
Branky KH: Dubská M. (Výborná), Ašenbrennerová (Výborná)

FBC Kutná Hora x ACEMA Sparta Praha 5:5
Branky KH: 3x Ašenbrennerová (Nováčková, Roubíčková, Výborná), Dubská N. (Výborná), Nováčková (Výborná)

Juniorky o víkendu pořádaly v Chlumci nad Cidlinou. Představily se svým fanouškům ve dvou zápasech. V obou případech si body se svými soupeřkami rozdělily. Po dvou remízách se juniorky usadily na čtvrté pozici, pouze o skóre za třetím Žďárem nad Sázavou. Pěti nahrávkami se blýskla Výborná.

Sestava: Francová, Dubská M., Dubská N., Nováčková, Šimůnková, Nováková, Ašenbrennerová, Výborná, Roubíčková

 

Starší žákyně

SK Dvojka Praha florbal x FBC Rafanky Kutná Hora 3:0

FBC Kanonýrky Kladno x FBC Rafanky Kutná Hora 0:4
Branky KH: Němcová, Krupková (Motýlová), Filipová (Růžičková), Moravcová (Němcová)

Herbadent Praha 11 SJM – FBC Rafanky Kutná Hora 0:3

Starší žákyně vstoupily do dalšího soutěžního turnaje zápasem s pražskou Dvojkou. Ospalý úvod Rafanek se podepsal pod výsledek a na zlepšený výkon pražského týmu to nestačilo. Chuť si Rafanky spravily ve druhém zápase s Kladnem a ve třetím utkání se projevily zkušenosti pražského Herbadentu. Trenérka družstva Šárka Charvátová pochválila celý tým za bojovnost, kterou se po celou dobu hráčky prezentovaly.

Sestava: Neumanová „C“ – Moravcová, Dusbabová, Motýlová, Růžičková, Němcová, Provazníková, Ondrušová, Filipová, Blahníková, Ladomirjaková, Nejedlová, Krupková

Jaroslav Bochníček, FBC Kutná Hora

.

Zavřít menu