Na nedělní utkání nadstavbové části nebudou kutnohorští hokejisté vzpomínat v dobrém. Na domácím ledě utrpěli debakl s ambiciózním týmem z Černošic, gólman Sršňů lovil puk ze své sítě celkem patnáctkrát. Výkonný výbor oddílu poté odvolal trenéra Jiřího Tumpacha. …………………………………………………..

Výkonný výbor SK Sršni Kutná Hora se na svém pondělním zasedání rozhodl reagovat na neutěšenou situaci u svého seniorského týmu odvoláním trenéra Jiřího Tumpacha. Dočasným vedením do konce sezóny byl pověřen současný trenér juniorského týmu PhDr. Richard Bláha, s tím, že o trvalém obsazení tohoto postu na příští sezónu se začíná intenzivně jednat.
Touto cestou bychom rádi poděkovali panu Jiřímu Tumpachovi za práci, kterou v letošní sezóně odvedl v našem oddíle, protože 4.místo v dlouhodobé soutěži a postup do finálové nadstavby považujeme v současné chvíli a našich podmínkách za možné maximum.

Prohlášení výkonného výboru SK Sršni Kutná Hora

 

Sršni pili kalich hořkosti až do dna

Nadstavba KSM 4. Kolo – Sršni Kutná Hora – Černošice   2:15 (1:6, 0:4, 1:5)

Předposlední domácí utkání nadstavbové části odehráli v neděli 24.února muži proti Černošicím. Hosté s ambicemi na postup po ztrátě bodů, nejprve jednoho doma se Sršni a poté tří se Žabonosy, přijeli odhodláni zvítězit. Sršni v nelehké hráčské situaci s taktikou aktivní hry však těžce pohořeli. Více sil, lepší bruslení a hlavně souhra hostí rozhodla o jednoznačném vývoji v celém utkání. V sršním dresu se gólově prosadili jen Andrle tvrdou střelou z kruhu a Charvát z brejku. Přestože výsledek je jednoznačný, na ledě se jiskřilo až do závěrečné sirény a nelze domácím hráčům upřít bojovnost. Ta bohužel sama o sobě k lepšímu výsledku nevedla. Poslední  venkovní utkání odehrají muži v Příbrami.

Hynek Macháček, SK Sršni Kutná Hora

 

Nadstavba KSM 4. Kolo – Sršni Kutná Hora – Černošice   2:15 (1:6, 0:4, 1:5)

Branky: Andrle (Volný), Charvát

Sestava: Karger, Balham – Krejza, Novotný, Čejka, Vaněk, Siváček, Volný, Andrle, Charvát, Meloun, Hynek, Sádlo  trenér: Jiří Tumpach

Vyloučení: 4/5

 

 

.

Zavřít menu