Představujeme novou posilu trenérského týmu přípravky SK Sršni Kateřinu Ivičičovou. Jako hráčka má na svém kontě mistrovský titul s pražskou Slávií, vyhrála v Evropské lize a zahrála si se Slavií hokejovou Ligu mistrů. Aby toho nebylo málo, tak se jí s českou reprezentací v in-line hokeji podařilo získat titul mistryň světa. ………………………………………………………

Narodila se v Kolíně, kde také začala se svojí hokejovou kariérou. Po nešťastné nehodě se vydala na dráhu rozhodčích. Pískala extraligu dorostu a juniorů. K jejím největším úspěchům se řadí účast na zimní olympiádě v Turíně 2006, kde jako hlavní sudí rozhodovala zápasy ženského turnaje.

Ovšem ani hráčská kariéra nezůstala s úspěchy pozadu. Z Kolína se vydala na hokejovou cestu po republice. Nejdříve z Kolína odešla do hokejové bašty, do Pardubic. Následně zakotvila v ženském hokejovém klubu v Brně. Pak si jejích výborných výkonů všimli v Praze a Kateřina se stěhovala do nejlepšího klubu u nás, pražské Slavie. Tam působila několik let a platila za jednu z nejlepších hráček. Sbírala úspěch za úspěchem. Získala mistrovský titul, vyhrála v Evropské lize a zahrála si se Slavií hokejovou Ligu mistrů. Aby toho nebylo málo, tak se jí s českou reprezentací v in-line hokeji podařilo získat titul mistryň světa.

Rovněž si vyzkoušela zahraniční angažmá a to v tureckém Sport Clubu Külübü.

Od září budete moci Kateřinu Ivičičovou potkával na ledě zimního stadionu v Kutné Hoře při trénincích přípravky!

SK Sršni Kutná Hora

Zavřít menu