Poslední, o den odložené venkovní utkání základní části, odjeli kutnohorští hokejisté odehrát v neděli do Sedlčan. Vrásky na čele trenéra způsobil fakt, že pro zranění, pracovní a osobní důvody nehráli hned čtyři hráči prví pětky. Navíc dva zlomené prsty Lukáše Krištofa z předchozího zápasu dále oslabilo obranu. …………………………………………………..

14. kolo KSM: Tatran Sedlčany – Sršni Kutná Hora 1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
Povolán byl dodatečně Láďa Šváb z juniorky a na žádost klubu byl zmírněn trest obránci Jiřímu Tvrdíkovi, který tak mohl nastoupit. Sedlčanští chtěli ve svém posledním domácím utkání potěšit výhrou své fanoušky. Úvod se Sršňům povedl. V čase 0:45 si mladý kanonýr Aleš Sádlo našel odražený puk v útočném pásmu a vymetl šibenici domácí brány. Snaha o útočnou hru se ale moc nedařila, domácí rychle otáčeli hru a brankář Sršňů Šimon Balham měl plno práce. V sedmnácté minutě domácí vyrovnali.
Druhá třetina přinesla vyrovnanou hru. V její polovině ujel do brejku Michal Charvát a dostal Sršně opět do vedení. To přineslo klid na hole Sršňů a jejich hra se trenérovi konečně začala líbit.
V úvodu třetí části útočník Jiří Tvrdík dostal ze závaru potřetí puk do sedlčanské brány a nervózním domácím se nedařilo. V pohodě hrající Sršni z hole Aleše Sádla navýšili vedení. Domáci se neprosadili ani z dvojnásobné přesilovky. Poslední branku utkání vsítil Michal Charvát. Zpečetil tak zasloužené vítězství, tříbodový zisk Sršňů a vrásky trenéra přeměnil na úsměv.
Poslední utkání základní části sehrají Sršni na domácím ledě proti HK Kralupy v neděli 26. ledna od 17:30. Zápas vedoucího týmu soutěže s doma dosud neporaženým týmem Sršňů slibuje pravou bitvu o body, které se započtou do nadstavbové tabulky.

Hynek Macháček, SK Sršni Kutná Hora


Branky Sršňů
: Sádlo, Charvát, Tvrdík (Sádlo, Hetfleisch), Sádlo (Hetfleisch, Tvrdík), Charvát (Siváček)

Sestava: Šimon Balham – Radek Krejza, Matouš Jelínek, Pavel Švejda, Láďa Šváb, Martin Pálek, Jiří Tvrdík (II.), Michal Jirek, Pavel Andrle, Milan Volný, Robert Jelínek, Tadeáš Hetfleisch, Roman Siváček, Tomáš Kaiser, Aleš Sádlo, Jiří Tvrdík, Michal Charvát. Trenér: František Coubal

Vyloučení: 4/9

 

.

Zavřít menu