Mažoretky Scarlett Kutná Hora pod vedením paní Michaely Palečkové se v sobotu 13. června zúčastnily mezinárodní soutěže 4. Memoriálu Jiřího Necida v Hranicích, kam mažoretky postoupily z finále Mistrovství ČR v mažoretkovém sportu skupin B ve Valticích.

.
Děvčata soutěžila v kategoriích: velké formace kadetky (8-11 let) a seniorky(15let a více) v disciplíně baton-hůlka s pódiovou sestavou a defilé a dále i v soloformacích dua a sola. Ze soutěže si děvčata přivezla: kadetky defilé 1. místo, podiová sestava 2. místo, seniorky defilé 1. místo, pódiová sestava 2. místo, duo kadetky Tereza Beranová a Markéta Matoušková 2. místo , solo kadet Linda Leopoldová 14. místo a solo junior Tina Baránková 14. místo.
Největším úspěchem mažoretek Scarlett Kutná Hora provázeným velikou radostí je postup na Mistrovství Evropy v mažoretkovém sportu v Polsku, které se bude konat 27. – 28. 6. Letošního roku. Velké poděkování patří nejen rodičům za jejich neustálou podporu a trpělivost,ale hlavně našim sponzorům.Tato soutěž byla podporována městem Kutná Hora a firmou Pias Suchdol, za jejich podporu moc děkujeme. Veškeré informace o mažoretkách Scarlett Kutná Hora i možný nábor nových děvčat na novou sezonu 2015/2016 najdete na našich webových stránkách.

Michaela Palečková

Zavřít menu