Letos již potřetí se vyvrcholení Club Deportivo futsalové ligy uskuteční na kutnohorském zimním stadionu. Slavnostní okamžiky si vychutnají nejlepší čtyři týmy, které prošly sítem pětiměsíčního maratónu, čítjícího téměř stovku zápasů. Na diváky čeká i bohatý doprovodný program. ………………………………………………………

Obě semifinálová utkání série se uskuteční ve čtvrtek 3. dubna, s výkopem v 19:00 resp. 20.15, v pátek 4. dubna je na pořadu boj o třetí místo (19:00) a konečně finále (20:15).
„Chci, aby to bylo opravdu do třetice toho nejlepšího. Vrátil jsem se k programu z první návštevy futsalu na zimák, kdy se tam hrálo semifinále i finále a přišlo dohromady přes pět stovek diváků. Loni se hrálo na zimní stadionu jen finále a přišlo asi dvě stě padesát lidí, i přes velkou zimu. Letos se to nebude opakovat, jelikož už je zimní stadion dopláštěný, tak je tam příjemnější klima  a snad bude víc přát i počasí,“ doufá zástupce pořádajícího Club Deportivo Kutná Hora Jan Ďoubal.
Pořadatelé připravili, jako již tradičně, také doprovodný program. V rámci toho budou ve čtvrtek vyhlášeny individuální ceny za základní část ligy, v pátek od 17:30 se diváci mohou těšit na turnaj starších přípravek za účasti týmů Kutné Hory, Čáslavi, Suchdola a Sedlce. Páteční klání také zpestří skupina Palitchi svojí ohňovou show. Celým Final four bude provázet hudba, laser, k dispozici budou hrací konzole, k jídlu domácí klobásy i další občerstvení.

.
Futsal 2014
.

Final four 2014 – Zimní stadion Kutná Hora

Semifinále – 3. dubna
19.00 | Rolling Team – STS Chvojkovice
20.15 | Jump Boys – Green Bar

Finálový den – 4. dubna
19.00 h.: Zápas o 3. místo
20.15 h.: Finále

Všechna utkání se hrají 2x 20 minut hrubého času (posledních 5 minut zápasu se hraje čistý čas). V případě remízy následuje pětiminutové prodloužení s náhlou smrtí. Dále pak pokutového kopy (3 na každé straně).

(tz)

Zavřít menu