Smečka záchytné stanice pro opuštěné a nalezené psy v Kutné Hoře se opět rozrostla. Fotografie nových obyvatel kotců v lokalitě Na Brunclíku najdete v galerii. Hledáte věrného přítele? Možná právě na Vás v útulku na Karlově jeden takový čeká. …………………………………………………………………………………………………

Záchytná stanice slouží pro dočasné umístění ztracených či opuštěných psů na území města. Zvířatům je zde poskytnuta potřebná chovatelská a veterinární péče do doby, než se o ně přihlásí původní majitel. Nepodaří-li se nalézt původního majitele, jsou psi, po splnění náležitých podmínek, předáváni do péče novým osvojitelům.
Stanice rozhodně neslouží jako „odkladiště“ zvířat, o něž majitelé ztratili zájem nebo je nezvládají. Lidé se mnohdy snaží dostat do stanice nechtěná štěňata, takto však stanice nefunguje. Zodpovědnost za své psy nesou jen majitelé. Ti musí svá zvířata řádně zabezpečit a zamezovat jejich nekontrolovatelnému množení. Více informací a veškeré kontaktní údaje naleznete na stránkách kutnohorského útulku.

.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu