Kutnohorské Dobré čajovně je šestnáct let. K loňskému půlkulatému výročí dostala nové prostory na Havlíčkově náměstí č. 84. Po letech strávených na náměstí Jungmanově si tedy milovníci čaje mohou svůj oblíbený nápoj a vegetariánské pokrmy vychutnávat přímo proti kostelu svatého Jakuba.

Narozeninové oslavy začnou v neděli 12. října v 16 hodin. Příchozí se mohou těšit na čajové obřady, kulturní program či ukázky Aikido. A samozřejmě na litry a litry čajů velejemných a hory a hory skvělého jídla.

(jok)

Program oslav

16:00 Zahájení

16:20 Japonský čajový obřad Bonryaku v provedení žena / muž. Za ženy Magdalena Kolaříkova – čajová škola Urasenke – Praha Za muže Jan Hála – čajová škola Nápravasenke – Tábor

17:00 Potulné pimprlové divadlo čajpána Lady – České Budějovice

17:30 Vytvoření společné podobenky

18:00 Ukázka Aikido v podání p. Jana Ungera a jeho žáků – Kutná hora

20:00 Oficiální ukončení oslav

„Krom tohoto se můžete těšiti: na mnohé čajové kejkle a zábavu, na relaxační mazáž šíje jemnými prsty silného muže Josefa Nuhlíčka a silné stisky jeho jemné ženy Jany Nuhlíčkové, na sushi workshop Petra Procházky, při kterém nezemře jediná ryba, na spuštění nového čajového klubu rukou p. Vítka Ludwiga či na fotokoutek Dobročajovnický a v neposlední řadě na litry a litry čajů velejemných a hory a hory jídla velenutného,“ zve vrchní čajovník Jan Drchal.

 

.
Připomeňte si oslavy loňských narozenin a slavnostního otevření nových prostor v naší fotogalerii.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu