V průběhu února a března 2013 se konají v Praze semináře pro odborníky v cestovním ruchu – Poznejte regiony České republiky. Semináře již po deváté organizuje agentura CzechTourism. Cílem je seznámit účastníky s aktuální nabídkou v regionech před začátkem turistické sezóny. ………………………………………………………………………………………………..

Kutná Hora zazářila v rámci bloku turistického regionu Střední Čechy hned na prvním semináři, který se konal 19. února v hotelu Jalta v Praze. Stříbrné město a jeho nejbližší okolí představila Ivana Vopálková, jednatelka společnosti Průvodcovská služba Kutná Hora s. r. o. Účastníky seznámila se třinácti důvody, proč destinaci Kutná Hora a okolí navštívit, a  představila jim všechny novinky, které se pro turistickou sezonu 2013 chystají, včetně nabídky kulturních akcí.

Během čtyř úterků se představí všech sedmnáct turistických regionů Česka. Seminářů se účastní průvodci, zástupci cestovních kanceláří a agentur, novináři, zaměstnanci infocenter, městských a krajských úřadů a pedagogové. Účastníci obdrží aktuální brožury z turistických regionů. Zástupci turistických regionů také aktualizují informační manuál, který spolu se všemi prezentacemi, které zazní na seminářích, a dalšími doplňujícími informacemi bude možné volně stáhnout na stránkách www.czechtourism.cz.

Hanka Musílková, Průvodcovská služba Kutná Hora s. r. o.

.

Zavřít menu