Slide Czech je veleúspěšná vodní atrakce, která si za poslední roky vybudovala velké jméno především v USA nebo Austrálii. V loňském roce si tato jedinečná akce svého druhu konaná na našem území, jejíž doménou je až 300 metrů dlouhá nafukovací skluzavka, získala tisíce příznivců i po České republice.

Kamarádi, rodiny s dětmi, mladí i dospělí, babičky i dědečkové, všichni si přijdou na své. Totální vodní šílenství uprostřed města si užije prostě každý. A jak lépe si vychutnat horké letní dny než bláznivou jízdou na obří skluzavce, kde se fantazii rozhodně meze nekladou?

Nedílnou součástí Slide Czech ve všech městech je pestrý a bohatý doprovodný program, jenž bude probíhat po celou dobu konání akce. Všechny přítomné roztančí zkušení DJs, chybět nebudou ani stánky s bohatým občerstvením. V průběhu akce navíc budou pro účastníky připraveny soutěže o zajímavé ceny s našimi partnery, a hlavně spousta zábavy!

Nově zavítá Slide Czech Tour v letošním roce i do Kutné Hory, kde se bude slajdovat v sobotu 15. července. Zúčastnit akce se může každý, kdo je starší 6 let (včetně). Cena za celodenní vstupné, stejně jako ve všech ostatních městech letošní tour, činí 250 Kč online a 300 Kč na místě konání. Začínat budeme ve 12 hodin, brány letního šílenství pak budeme uzavírat v 18 hodin.

Více informací o události naleznete na www.slideczech.cz nebo na Facebooku.

(tz)

Zavřít menu