Pořad Karla Šípa tentokrát s jediným hostem – Josefem Náhlovským. Ve volném dialogu proberou jeho umělecké začátky, zážitky ze studentských let, společně pohovoří o sportovních aktivitách, proberou i cesty do zahraničí opředené veselými historkami. …………………………………………………………….

Tento improvizovaný pořad volně navazuje svým stylem na televizní Všechnopárty. Prostor dostanou i dotazy diváků.

Karel Šíp – bavič, moderátor, scénárista a textař. Televizní hitparáda Hitšaráda, již uváděl s Jaroslavem Uhlířem, byla prvním pořadem, ze kterého si jej diváci pamatují. Následovala spousta dalších. Pod mnohými televizními show je podepsán též jako scénárista. Dodnes napsal také přes 200 písňových textů, např. pro Karla Gotta, Leonu Machálkovou, Hanu Zagorovou, Daniela Hůlku, Marcelu Holanovou atd. V roce 2010 měl premiéru muzikál Ať žije rokenrol!, který napsal společně s Petrem Jandou. Je držitelem dvou zrcadel Týtý 2009, jednoho zrcadla TýTý 2010.

Josef Alois Náhlovský Začínal ve dvojici s Josefem Mladým. V televizi se objevili v pořadech „Galasuperšou“ , „Takový malý bar“ atd. Působili i se skupinou Fešáci. Tam se stal Josef Alois Náhlovský spoluautorem Petra Novotného. Proto účinkoval i v jeho televizních show. Nyní kromě pořadu „Sanatorium“ vystupuje stále také s Josefem Mladým.

 .
Všechnopartička

.
14. 9. | 19:00 hod. VŠECHNOPARTIČKA. Pořad Karla Šípa tentokrát s jediným hostem – Josefem Náhlovským. Vstupné: 180,-, 150,- Kč. Vstupenky.

 

.

Zavřít menu