Již dvanáctý ročník závodu ve výstupu do čtvrtého podlaží cvičné věže pomocí jednohákového žebříku s názvem Krchlebská věž se uskuteční 1. června 2013 od 10:00 hodin v Krchlebech u Čáslavi. Kromě vlastního závodu je pro příchozí připraven i bohatý doprovodný program. …………………………………………………………………

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje – územní odbor Kutná Hora společně s obcí Krchleby, Sborem dobrovolných hasičů Krchleby a Hasičským sportovním klubem Kutná Hora pořádá za finanční podpory Středočeského kraje dne 1. června 2013 od 10:00 hodin v Krchlebech u Čáslavi dvanáctý ročník Krchlebské věže, závodu ve výstupu do čtvrtého podlaží cvičné věže pomocí jednohákového žebříku. Zároveň proběhne soutěž štafeta dvojic. Jedná se o divácky velmi atraktivní soutěž, jednu z největších soutěží svého druhu v ČR, která je tradičně kvalitně obsazena nejlepšími sportovci a hojně navštěvovaná. O dvou přestávkách vystoupí malé a větší mažoretky ze Zbraslavic.

V rámci preventivně výchovné činnosti se uskuteční i výstava moderní hasičské techniky územního odboru Kutná Hora a ve stánku s preventivně výchovným programem Hasík CZ, který je určen dětem základních škol, si budou moct návštěvníci ověřit znalosti z oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva. Bude pamatováno i na nejmladší generaci, kdy při příležitosti jejich svátku „Dne dětí“ budou k dispozici zdarma čtyři nafukovací skákací hrady a různé soutěže pro všechny dětské věkové kategorie.

Radka Vonšovská, HZS SČK – územní odbor Kutná Hora

.

 Fotografie z minulých ročníků závodu.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu