Letní prázdniny utekly jako voda a je tu září, měsíc, ve kterém opět otevíráme naši klubovnu ke společným setkáním. Věříme, že se již těšíte na své kamarády a přátele, se kterými se během roku setkáváte v klubovně i na pořádaných akcích a výletech.  A máme pro vás také jednu zásadní novinku, úplně nové webové stránky!

 

Výbor Klubu důchodců vás v září zve na poslední dva výlety letošního roku. Projdeme se skoro podzimními horami, navštívíme zajímavé muzeum i gotický hrad a také úplně zblízka si prohlédneme letiště Václava Havla v Praze.

Pondělí 1. 9. 2014 – 13,00 hodin – klubovna. Přihlášky na zájezd – Krušné hory – Klínovec – Boží dar – Jáchymov

Středa 10. 9. 2014 – 6,00 hod. odjezd od supermarketu Billa. Zájezd –  Krušné hory – Klínovec – Boží dar – Jáchymov

Pondělí 15. 9. 2014 – 13,00 hodin – klubovna. Přihlášky na zájezd – Letiště Václava Havla Praha- exkurze – hrad Karlštejn. Při zápisu je nutno předložit průkaz totožnosti z důvodu požadavku bezpečnosti na letišti

Středa 24. 9. 2014 – 6,00 hod. odjezd od supermarketu Billa. Zájezd Letiště Václava Havla Praha- exkurze – hrad Karlštejn
Nové webové stránky kutnohorského Klubu důchodců najdete ZDE. Provoz klubovny: pondělí 13 – 16 hodin, úterý až čtvrtek 9 – 11 hodin a 13 – 16 hodin na adrese Sokolská 573, Kutná Hora.

Na vaši návštěvu se těší: Výbor Klubu důchodců Kutná Hora – kd.kh@seznam.cz

.

Zavřít menu