Další z nepravidelných večerů s vynikajícím vínem a zajímavou gastronomií se uskuteční v pátek 3. října od 19. hodin, tentokrát v restaurantu Vily U Varhanáře v Kutné Hoře. Večer se ponese v duchu grilovaných ryb a plodů moře i francouzských vín.

.
Tentokrát na Vás čeká ochutnávka mořských ryb, plodů moře, salátů a sladkostí s chutí Orientu. Přijďte vyzkoušet, jak budou ladit pečlivě vybraná francouzská vína s orientální gastronomií. Těšit se můžete například na lilkový salát a hummus s arabským chlebem, krabí koláčky, mušle ve vinné omáčce s bylinkami, grilovanou pražmu či mořského vlka a sladkou tečku na závěr, dezert Laiali Lobnan. To ovšem rozhodně není všechno, co vám mistři grilu Yousef Abushaera a Lukáš Černý nabídnou. Vína z vinotéky u Kamenného domu tradičně vybral a představí Aleš Svoboda.
Věříme, že babí léto vydrží ještě pár dní a večer bude možné prožít na terase vily nad vinicí u chrámu sv. Barbory s úžasným výhledem na památky Kutné Hory. Těšíme se na Vaši návštěvu a prosíme o rezervace předem, počet míst je omezen. Cena degustačního večera pro jednu osobu zahrnuje pět chodů a šest vzorků vín a činí 710,- Kč. Vila U Varhanáře při této příležitosti nabízí speciální 20% slevu z ubytování.

(pr)

.

Zavřít menu