„Česká inspirace – města plná života“ – takový je název soutěže, jehož čtvrté kolo vyhlašuje sdružení Česká inspirace právě v těchto dnech. Vítězové předchozího kola byli vyhlášeni v rámci festivalu Arts & film v polovině června v Telči. ………………………………………………………………………………………………………………………

Právě vyhlášené kolo potrvá až do 31. ledna 2014. Podmínky účasti v soutěži jsou opět velmi jednoduché. Stačí do 31. ledna 2014 vyplnit jednoduchý kvíz umístěný na webových stránkách www.ceskainspirace.cz a pak si při troše štěstí čekat na  některou z výher a prožít spoustu zajímavých chvil ve městech České inspirace.

Při troše štěstí se budeme moci vypravit na víkendový pobyt do Chebu, získat Stříbrný klíč ke Kutné Hoře nebo si užít koncert v rámci festivalu Prázdniny v Telči. Celé rodiny mohou vyrazit za dobrodružstvím do Jindřichova Hradce, kde je čeká prohlídka Domu gobelínů a Muzea fotografie, případně na koupaliště do Poličky. Další výherce se může těšit na proceduru v třeboňských Lázních Aurora. V Litomyšli čeká na výherce velmi oblíbená slepá degustace vín se sochami Olbrama Zoubka včetně prohlídky zámeckého sklepení, kde víno Chateau Litomyšl zraje.

Bojíte se, že na vás budou otázky těžké? Žádné strachy, tentokrát je vše ještě mnohem jednodušší. S ohledem na prázdninové lenošení jsme zvolili obrázkový kvíz. Čeká na vás osm fotografií ke kterým musíte jen přiřadit vždy jedno z osmi členských měst České inspirace. A o jaká města se jedná? Poznávat budete Telč, Kutnou Horu, Litomyšl, Jindřichův Hradec, Třeboň, Poličku, Cheb a Hradec Králové. Věříme, že to pro vás bude tentokrát opravdu hračka.

Předání cen proběhne v rámci únorového veletrhu Holiday World v Praze. Výherci budou informováni o své výhře předem e-mailem tak, aby se mohli slavnostního předání cen osobně zúčastnit.

Michaela Severová, manažerka svazku obcí Česká inspirace

.

Zavřít menu