V pořadí pátý ročník mezinárodního závodu historických vozidel, INT Veteran rallye, se uskuteční v Kutné Hoře o víkendu 17. a 18. srpna. Startovní pole je rok od roku zajímavější a program bohatší. Kromě početného pole startujících veteránů, automobilů do roku výroby 1936, patří k rallye tradičně i bohatý doprovodný program. ……………………………………………………

I letos bude na Palackého náměstí živo, na své si přijdou všichni a především rodiny s dětmi. V dětském koutku se budou vyrábět kuchařské čepice, rozdávat nafukovací balónky, čokoládky s obrázky zvířátek. Ke koupi budou buřinky a cylindry. Klaun Roberto naučí děti kouzlit. V sobotu to na podiu rozparádí kapely Buty, Brutus, Kabát Revival či Zbyněk Drda a mnoho dalších. S letošním ročníkem se pojí také „Srpnové hodování“, na náměstí budou mít příchozí možnost zakoupit kvalitní, především české, potraviny se značkou Klasa.
Pastvou pro oči diváků mohou být například automobily Cadillac Sears z roku 1917, Rolls Royce Park Ward z roku 1932 a Škoda 645 z roku 1934. Účast bude opět mezinárodní, stejně jako v uplynulých letech. Své síly změří čtyřicet veteránů z Rakouska, Německa, Polska, Slovenska, Francie a samozřejmě z České republiky.
„Najděte si na půdě po dědečkovi buřinku, po babičce paraplíčko a přijďte se pobavit na INT Veteran rallye Kutná Hora & Srpnové hodování. O víkendu 17. a 18. srpna 2013 jste všichni srdečně vítáni!“ zve na pátý ročník akce ředitelka závodu Andrea Güttlerová. Detaily programu a další informace najdete na webových stránkách www.veterani-kh.cz.

(red)

 

.INT

 

.

Zavřít menu