Novou plesovou sezonu v Kulturním domě Lorec otevře sobotní benefiční ples. Výtěžek z plesu poputuje organizaci horské expedice. 

„Díky minulým benefičním plesům je naše organizace bohatší o speciální lyže pro handicapované – monoski a biski. A protože jsme o ně nežádali jen tak z rozmaru, ale abychom si na nich mohli dosyta užít zimy, rozhodli jsme se přicházející zimu dobýt Krušné Hory. Čeká nás horská expedice! Zmrzlinový dezert sypaný krušnohorským sněhem. Žádné procházky, žádná nuda, ale lyžařský výcvik jak se patří,” říkala Petra Hnátová, předsedkyně spolku Cesta životem bez bariér.

Výtěžek z plesu poputuje na dobrou věc. „Podobné expedice však bývají finančně značně náročné. Počítejte s námi: pronájem mikrobusu na přepravu nejen vozíčkářů, ale taky lyžařského vybavení na svah, permanentky, instruktoři, bezbariérové ubytování. Cena za dětského člena expedice podobného rozsahu činí 13 750 Kč. A to je pro rodiče našich dětí vysoká částka. Proto jsme se rozhodli výtěžek z plesu věnovat právě na horskou expedici,” dodávala Petra Hnátová.

cestazivotem

tz

 

Zavřít menu