Dětský den na jezeře Katlov doprovodí Čechomor

Dětský den na Katlově, to je již tradiční akce pro celou rodinu, která se koná 2.6.2018 na jezeře Katlov. Od samého rána je pro rodiče a děti připraven program plný dobrodružství, který bude spojen kromě jiného také s tématem rybaření. Celý program vyvrcholí koncertem kapely Čechomor s Martinou Pártlovou a hudebním vystoupením Adély Částkové.

Jezero Katlov na Kutnohorsku ožije a otevře své brány široké veřejnosti v rámci oslav Dětského dne. Vstup i parkovné bude po celý den zdarma a rodiče i děti si v rámci připraveného programu přijdou na své. Nejmenší děti se mohou těšit na své pohádkové kamarády. Zaskotačit si mohou na skákacím hradě a užít si mohou i spoustu dalších pohádkových atrakcí. Zkrášlování proběhne při malování na obličej pro děti u kosmetického stánku Mary Kay. Milovníci techniky si vyzkouší práci s bagrem nebo budou moci detailně prozkoumat profesionální hasičské auto. Abyste si vzpomínky na tento den zachovali co nejdéle můžete se s celou rodinou nechat vyfotit ve fotokoutku.

Jelikož Jakub Vágner je známý rybář a dobrodruh, tak samozřejmě nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny mnoho nového. V rámci přednášek se s Vámi Jakub podělí o své zážitky z nebezpečných výprav do Amazonie, Konga a dalších koutů světa. Nebude chybět ani autogramiáda a návštěvníci si budou moci prohlédnout akvarijní expozici sladkovodních ryb, které se skrývají pod hladinou jezera Katlov. Pro milovníky pejsků jsou připraveny ukázky sportovní kynologie, bull sportu, dogfrisbee a předvedení jízdy s psím spřežením nebo projížďky na koních.

Celý den vyvrcholí koncertem kapely Čechomor s Martinou Pártlovou a hudebním vystoupením Adély Částkové. Tato událost bude také opravdovou oslavou rybaření, protože dojde k vyhlášení evropských juniorských šampionů, kteří na Katlově budou od středy do soboty měřit svoje síly v chytání kaprů.

tisková zpráva

Zavřít menu