Olympic se rozhodl po tragické smrti svého bubeníka Milana Peroutky pokračovat dál ve třech. Na místo bubeníka zasedne již tento pátek kutnohorský hudebník a pedagog Martin Vajgl, kterého si mohli posluchači užít naživo při pátečním vystoupení s November 2nd v České 1. …………………………………………………………

„Vážení fanoušci, jak jste si již mohli všimnout, rozhodli jsme se pokračovat dále. Ferda by nám určitě nedovolil, abychom to zabalili. Takže od nyní je oficiální složení Olympiku Petr Janda, Milan Broum a Jiří Valenta – zůstáváme tři a Ferda bude stále s námi. Za bicí usedne host, kterým bude bubeník Martin Vajgl,“ stojí nyní v záhlaví webové stránky legendární kapely. Martin Vajgl s kapelou odehraje všechny nadcházející koncerty, první již v pátek 17. května pro uzavřenou společnost v Bratislavě. Veřejně Olympic s Vajglem za bicími vystoupí 24. května na Euro Bike Festu v Pasohlávkách.

Martin Vajgl
Narozen 1973, absolvent Konzervatoře Jaroslava Ježka – obor bicí nástroje ve třídě profesora Miroslava Kympla. Autor učebnice Etudy pro malý buben a série DVD Bicí souprava – proč, jak a co cvičit. Kapely a projekty: Vltava, -123min, Wanastowi Vjecy, Čechomor, Drumwave, Luboš Pospíšil, November 2nd… Na bicí hraje od tří let a s deskami skupiny Olympic se, jak sám říká, naučil bubnovat.

.
Martin Vajgl

 

.

Zavřít menu