Po několika letech k nám do Kutné Hory opět zavítá Kinematograf bratří Čadíků. Projekce filmů se uskuteční od 11. – 14. srpna od půl deváté večer na Palackého náměstí. Čtyři večery po sobě si tak diváci budou moci zdarma vychutnat filmy z české produkce pod širým nebem. 

.
Na programu je 11. 8. pohádka Tři bratři, 12. resp. 13. 8 komedie Vejška a Hodinový manžel  a 14. 8 drama/komedie Fotograf. Upozornění: pořadatelé mají k dispozici pouze padesát židlí, chcete – li tedy mít jistotu místa k sezení, je třeba dorazit v dostatečném předstihu, nebo si donést sezení vlastní!

Kinematograf bratří Čadíků
Již více než dvacet let se milovníci kvalitních filmů a neobvyklých produkcí mohou těšit na příjezd Kinematografu bratří Čadíků, který každoročně do několika desítek českých a moravských měst přiváží zajímavé české filmy. Kinematograf bratří Čadíků (KBC) provozuje patnáct mobilních kin. Od roku 2002 působí dva pojízdné kinoautobusy také na sousedním Slovensku. Projekce na otevřených náměstích a jiných veřejných prostorech mohou návštěvníci shlédnout zdarma. Kinematograf bratří Čadíků promítá výhradně filmy z české produkce či koprodukce.

(tz)
.

KBČ 2015

 

.

Zavřít menu