Přijměte pozvání na Slavnostní otevření obnovené části parku U Tří pávů, které se uskuteční ve čtvrtek 18. září ve 14:00 hodin. Díky grantové podpoře společnosti Philip Morris ČR a.s. a Nadačního fondu Slunce pro všechny obnovilo Kutnohorsko.cz v průběhu roku 2014 i třetí, dosud trochu opomíjenou část parku.

.
Velké poděkování za podporu náleží také Městu Kutná Hora. O hudební doprovod slavnostního otevření se postarají Lenka Drahotová a Karel Koubský nejml., ZUŠ Kutná Hora. Pro dětskou část publika zahraje pohádku oblíbené Divadélko Kůzle.
Od 20:00 hodin večer pak přijďte navštívit poslední z projekcí letního kina v parku U Tří pávů. Tentokrát shlédnete např. animovaný film Cuthna Antiqua, který vypráví o stříbrné horečce na Horách Kutných. Film vyrobilo studio KLUCIvespolek ve spolupráci s Kutnohorsko o.p.s. Protože se jedná o krátký film, sestavili jsme pro Vás program složený z projekce dalších animovaných filmů a spotů z produkce stejného studia, které ve zkratce vypráví historii několika měst a oblastí a zvou k návštěvě těchto míst. Těšíme se na setkání s Vámi!

Kutnohorsko.cz, o.p.s.

.
U Tří pávů

.

Cuthna Antiqua

.

Zavřít menu