Nestárnoucí poprocková hvězda z Ostravy vyrazila na Tour 2013, koncertní šňůru po čtrnácti českých a moravských městech. Ve středu se Věra Špinarová s kapelou Adama Pavlíka představí také v kutnohorském Tylově divadle. Na publikum čekají největší hity a jedinečná světelná show. ………………………………

Věra Špinarová je jednou z nejvýraznějších osobností českého popu a rocku. Kromě mnoha ocenění v podobě zlatých a platinových desek patří mezi prvních pět nejprodávanějších českých interpretek za posledních deset let. Pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech patří Věra Špinarová již mnoho let mezi nejžádanější zpěvačky v České a Slovenské republice. Má celou řadu hitů, Meteor lásky, Music box, Bílá jawa 250, Raketou na Mars nebo Měj mě rád. Největším hitem se však stala píseň Jednoho dne se vrátíš, jejíž melodie je z filmu Tenkrát na západě. Prestižní záležitostí bylo pro zpěvačku pozvání na koncert Joe Cockera, který nemá nikdy na svých koncertech hosty ani předskokany. Věra Špinarová byla pozvána jako host na jeho ostravský koncert. Špinarová patří ke stálicím naší rockové i populární hudby a pro svůj nenapodobitelný sytý hlas i pro temperamentní a vitální vystupování na koncertech se stala jednou z nejoblíbenějších zpěvaček.

Věra Špinarová s kapelou Adama Pavlíka vyrázila na své druhé samostatné turné. Navštíví čtrnáct měst po celé ČR. Fanoušci se mohou těšit nejen na největší hity této populární zpěvačky, ale i na úplné novinky, na jedinečnou světelnou show a skvělý zvuk!  Jako hosta si vybrala skvělého hudebníka Petra Bendeho a doprovázet ji bude, kromě kapely Adama Pavlíka, smyčcové kvarteto Janáčkovy filharmonie Ostrava. Jako malou ochutnávku před kutnohorským koncertem nabízíme fotografie z generální zkoušky, která se uskutečnila ve Frýdku – Místku 26. dubna.

Koncert Věry Špinarové a kapely Adama Pavlíka, Městské Tylovo divadlo, středa 27. března v 19 hodin. Poslední vstupenky jsou ještě k mání v pokladně divadla takže neváhejte!

 

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu