Léto je nenávratně pryč a kolotoč další sezóny je za dveřmi. Krajská soutěž mužů přinese změnu hracího systému a větší počet účastníků. Na rozdíl od předešlých ročníků bude systém soutěže bez nadstavbové části. Hrát se bude dvoukolově v tříbodovém systému každý s každým a vítěz postupuje do KLM.

.
Jedenáct účastníků tedy znamená 22 kol. Kromě vítěze minulého ročníku HK Kralupy budou v soutěži staří známí soupeři. Nově přihlášeni jsou HK Králův Dvůr (sestoupil z KLM), SK Velc Žilina, HC Buldoci Neratovice a TJ Božetice.
Po třetích příčkách v minulé a předminulé sezóně se chtějí Sršni pokusit vyhrát soutěž a postoupit do KLM.
Jaké k tomu mají předpoklady? V nadcházejícím ročníku Sršně dále povede zkušený a respektovaný trenér František Coubal. Kostru týmu budou opět tvořit zkušení domácí hráči a bývalí svěřenci Richarda Bláhy z juniorky zapracovaní do A – týmu. Důležité bude, jak se podaří dořešit post brankářské jedničky a hostování některých posil. Kvalita nových i starých účastníků soutěže se ukáže až na ledě, takže je to otevřené a bude to zajímavé. Napovědět mohou přípravné zápasy s kvalitními soupeři začátkem září. Sršni zavítají na zrekonstruovaný stadion do Poděbrad, utkají se s posíleným týmem v Ledči n/Sázavou. Doma přivítají tradičního soupeře HC Žabonosy a premiérově HC Kohouti Česká Třebová. Doufejme, že si Sršňi vybrali nepříjemná zranění v minulých sezónách a bude se jim dařit.

Hynek Macháček, SK Sršni Kutná Hora

.
Přípravné zápasy SK Sršni na domácím ledě

17.09.2014 | 19:00 SK Sršni – Žabonosy

21.09.2014 | 17:30 SK Sršni – Česká Třebová

25.09.2014 | 19:00 SK Sršni – Chotěboř

 

.

Zavřít menu