Kutnohorské Fit studio JB slaví letos kulaté narozeniny. Pro všechny, kteří v minulých letech navštěvovali lekce Fit studia, ale i pro nové zájemce je připravena mimořádá akce ku příležitosti oslav dvacátého výročí. Od 1. do 6. září jsou všechny lekce Fit studia JB zdarma!

.
Jitka Brachovcová založila Fit studio JB v roce 1995 po ukončení FTVS obor trenér kulturistiky a fitness. Kondiční kulturistiku již od roku 1988 předcvičovala v TJ Elán, pomáhala i s tréninkem sportovní gymnastiky, které se v dětství sama věnovala.
V začátcích probíhalo cvičení Fit studia v tělocvičnách základních škol v Kutné Hoře a nabízelo různé lekce aerobiku (taneční i posilovací), kondiční kulturistiku, rehabilitační cvičení, kalanetiku a věnovalo se i cvičení dětí – závodnímu (sportovnímu aerobiku) i nezávodnímu (cvičení rodičů s dětmi, dětskému aerobiku,..). Rozsah cvičení se neustále rozšiřoval a tak tělocvičny nestačily a byla otevřena provozovna na Anenském náměstí, kde se rozšířila nabídka  například o spinning, cvičení na velkých i malých míčích, jógu….
V současné době Fit studio sídlí v Kutné Hoře v Alfa klubu v Sedlecké ulici, v ZŠ Kamenná stezka a v ZŠ Jana Palacha. Cvičí se celkem v šesti cvičebních sálech, výběr lekcí je velmi pestrý, každý si může vybrat.Cvičí se již i s miminky, jsou zde i lekce pro seniory.
„Snažíme se sledovat nejnovější trendy cvičení, stále přidáváme nové lekce. S otevřením provozovny v Alfa klubu jsme nakoupili trampolíny na jumping, pásy na walking, otevřeli lekce fly yogy, v loňském roce přibyl nyní velice vyhledávaný funkční trénink, tabata, piloxing, v letošním roce nově lekce TRX (závěsný systém), H.I.I.T., pump Fx a Viniasa yoga. Od září chystáme pro naše klienty další překvapení: Deep Work, Lady Latino Dance, Aero kick, vrátí se i Power Yoga a Zumba. V rozpisu najdete přes dvacet druhů cvičení pro dospělé a mládež, kromě soboty cvičíme celý týden,“ říká zakladatelka Fit studia Jitka Brachovcová.
Kromě komerčního cvičení dospělých se Fit studio se věnuje cvičení dětí. Letos se opět rozšíříla nabídka pro děti, které nechtějí závodit, ale chtějí sportovat pro radost a zdraví. Ke cvičení nejmenších dětí (lekce pro děti 0,5-1 rok, 1-2 roky, 2-3 roky, 3-5 let), přibude i mnoho lekcí sportovních a tanečních pro děti 6-9 let a 10-15 let. Budou to latinské a moderní tance, trampolínky, sportovní přípravky.
V září opět proběhne nábor dětí do oddílu sportovního aerobiku (3-12 let). Ve Fit studiu JB trénujeme sportovní gymnastický aerobik. Děti soutěží v sólech, mini a maxi týmech. V letošním roce jsme se zúčastnili pěti postupových závodů. Do republikového finále soutěže Mistry s Mistry postoupilo 15 z 26 našich choreografií a deset z nich obsadilo medailové umístění. Celkově tedy Fit studio JB obsadilo druhé místo z 33 klubů.
Rádi bychom tímto poděkovali všem, kteří v minulých letech navštěvovali lekce Fit studia a pozvali nejen je, ale i nové zájemce na mimořádnou akci ku příležitosti oslav výročí. Od 1. do 6. 9. cvičíme všechny lekce zdarma! Více na www.fitstudiojb.cz.

(tz)

.

Zavřít menu