Atletický oddíl SKP Olympia Kutná Hora zahájil v pondělí 7. září 2015 svou činnost v sezóně 2015/16 a zve všechny děti, které chtějí začít pravidelně sportovat, na pravidelné tréninky. Tréninky budou zaměřeny na všestrannou sportovní přípravu a rozvoj základních pohybových dovedností, u starších dětí pak i na nácvik jednotlivých atletických disciplín.  

.
„Podzimní tréninky budou probíhat zhruba do konce října venku na atletickém stadionu, následně se na zimní přípravu přesuneme do kutnohorských tělocvičen. Na jaře, jakmile to počasí dovolí, se pak vrátíme zpět na tartanový ovál,“ říká předseda atletického oddílu Karel Ptáček.
Tréninkový proces bude zaměřen na všestrannou sportovní přípravu a rozvoj základních pohybových dovedností, u starších dětí pak i na nácvik jednotlivých atletických disciplín. „Prozatím máme 3 tréninkové skupiny, které jsou určeny pro děti ročníků narození 2001 – 2009. Na atletickém stadionu Olympie jsme nyní každý týden, vždy od pondělí do čtvrtka, takže se stačí podívat na rozvrh tréninků jednotlivých skupin na našich internetových stránkách a přijít za námi,“ upřesňuje Karel Ptáček aktuální fungování atletického oddílu.

Pokud vás informace o činnosti atletického oddílu zaujaly, tak neváhejte a co nejdříve se vydejte na stadion Olympie. Vždyť atletika je královnou sportu!

(tz)

.

Zavřít menu