O prvním říjnovém víkendu se naplno rozeběhla nová sezonu pro stolní tenisty. Mužstvo TJ Sokol Kutná Hora „A“, hrající krajský přebor I. třídy, zahájilo své zápasy na půdě soupeřů. V sobotu mužstvo zavítalo do Králova Dvora a hned při první startu dokázalo zvítězit 10:3.

.
.
Vítězství bylo o to cennější, protože mužstvo nastoupilo v oslabené sestavě bez nejlepšího hráče oddílu Tomáše Maruščáka, který v letošní sezóně pravděpodobně vůbec nenastoupí. Hned v úvodu se podařilo vyhrát dvojicím Liberský- Bureš a Vala – Tivodar obě čtyřhry, což se pro další vývoj ukázalo jako klíčové. 100% úspěšnost v dalších zápasech měli Martin Vala (3/3) a Michal Tivodar (2/2). Velmi solidní výkon předvedl i Karel Liberský (2/3) a důležitý bod uhrál i nováček v týmu Bohumil Bureš (1/3).
V neděli mužstvo zavítalo ve stejné sestavě do Rakovníka. Bohužel mužstvo dobrý výkon z předchozího dne nezopakovalo a prohrálo 2:10. Za mužstvo dokázali bodovat pouze Martin Vala (1/3) a Michal Tivodar (1/2).
V příštím dvojkole přivítá mužstvo na domácí půdě hráče TJ Sadská „C“ (17. 10. od 17 hod.) a TTC Říčany (18. 10. od 10 hod.).

Michal Tivodar, TJ Sokol Kutná Hora

.

Zavřít menu