Čtvrteční semifinálové zápasy Club Deportivo futsalové ligy rozhodly o tom, kdo se dnes utká ve velkém finále na kutnohorském zimním stadionu o pohár pro celkového vítěze ročníku. Utkání přinesla dramatické bitvy, o výsledku se rozhodovalo až v samotném závěru. Ze duelů vyšly vítězně Rolling Team a Jump Boys. ………………………………………………..

Oba vítězné týmy ze semifinále se střetnou dnes večer na kutnohorském zimním stadionu od 20.15 hodin o titul celkového vítěze. Od 19. Hodin si to tamtéž rozdají o třetí místo poražení semifinalisté. A jak vlastně semifinále skončilo? Rolling Team porazil brankou Tomáše Kozla v poslední minutě utkání STS Chvojkovice 4:3, Jump Boys oplatili Green Baru tři roky starou porážku z finále v roce 2011, zvítězili 4:2, když jejich poslední gól vstřelil Pavlík přes celé hřiště do prázdné brány při power play soupeře. Obsáhlou reportáž ze semifinálových bojů, včetně statistik, najdete na stránkách Kutnohorského deníku.

Program slavnostního finále Club Deportivo futsalové ligy 4. dubna 2014

Již od 17:30 se diváci na kutnohorském zimním stadionu mohou těšit na turnaj starších přípravek za účasti týmů Kutné Hory, Čáslavi, Suchdola a Sedlce.

19.00 h.: Zápas o 3. místo
20.15 h.: Finále

Páteční klání také zpestří skupina Palitchi svojí ohňovou show. Celým Final four bude provázet hudba, laser, k dispozici budou hrací konzole, k jídlu domácí klobásy i další občerstvení.
.

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu