Squashový turnaj amatérských dvojic rodičů s dětmi pořádá 16. května od 16. hodin Squash Club Kutná Hora v Husově ulici. Soutěží se ve dvojicích rodič + dítě za symbolické startovné 50,- Kč za hráče. Přijďte si se svými dětmi užít volný čas netradičně squashem, přijďte se pobavit a vyhrát zajímavé ceny! Vybavení je možné si zapůjčit na místě. ………………………………

Čekají na vás zajímavé ceny, pro prvních deset přihlášených dvojic je připravena celodenní vstupenka do parku Mirakulum v hodnotě 300,- Kč! Klubové dresy pro první tři nejlepší dvojice + jednu dvojici vylosovanou! Samozřejmostí je občerstvení pro všechny účastníky turnaje připravené po celou dobu konání turnaje. Přihlásit se je možné osobně na recepci squashového centra, e-mailem (info@squashkutnahora.cz) nebo telefonicky: 607 828 181.
Další skvělá squashová podívaná  čeká na diváky v kutnohorském Squash Clubu hned o víkendu 17. – 18. 5. 2014. SK BARBORA o. s. ve spolupráci s SK OMEGA o. s. za podpory Města Kutná Hora pořádá Mistrovský turnaj mužů kategorie „C“. Začátek v 9:00 hod. Přijďte fandit Kutnohorákům, těšíme se na vás!

Squash Club Kutná Hora

.

Squash-loga 2014

 

.

Zavřít menu