MUŽI – KRAJSKÝ PŘEBOR PRAHA + STŘEDOČESKÝ KRAJ

Lisboa 99 x FBC Kutná Hora B 2:6

BKH: 3 Baťa (Bochníček J., Staňo, Reithar), Bochníček J. (Reithar), Reithar, Bochníček Š. (Bochníček J.)
Pohodové vítězství, po celou dobu zápasu Kutná Hora kombinovala a držela míček na svých holích. Ve střeleckých pokusech se osmělovala až od druhé třetiny, čím více zaměstnávala brankáře soupeře, při kterém stálo i štěstí. Lisboa hrozila z brejkových situací, ze kterých dvakrát skórovala. Do šancí se dostávala zejména ve druhé polovině utkání, kdy koncentrace Kutnohořanů postupem času polevovala. Hned na začátku se zranil kutnohorský kapitán Šesták, a tak si zaslouží obdiv obranná dvojice z A-týmu Reithar a Št. Bochníček, která odehrála většinu zápasu bez střídání.

FBC Kutná Hora B x FBC Merkur Praha 3:7

BKH: 2 Reithar (Bochníček J.), Bochníček Š. (Staňo)
Ve druhém utkání to Kutná Hora tak jednoduché neměla. Kutná Hora vyprodukovala dost chyb a Merkur byl v trestání stoprocentní. Kutnohorští zaostávali i v mezihře. Ve druhé polovině zápasu sice soupeře přestříleli, ale zuby si vylámali na dobře chytajícím brankáři soupeře. I v tomto utkání se zranil jeden z Kutnohořanů, a tak vzadu dohrávala dvojice Reithar – Pospíšil.
Sestava: Bochníček B., Dlouhý (Vraný) – Reithar, Šesták, Bochníček Š., Pospíšil (2.zápas), Staňo, Baťa, Bochníček J., Douda, Krčík, Soukup

TABULKA ZDE

JUNIOŘI – 2. LIGA

FBC Foxconn Kutná Hora x TJ Sokol Královské Vinohrady 2:7
Branky KH: 27. Smitka (Petrásek), 44. Petrásek (Sikora)
T.B.C. Králův Dvůr x FBC Foxconn Kutná Hora 4:3
Branky KH: 1. Smitka, 37. Petrásek, 44. Petrásek (Vokřál)

Tento turnaj se nám vůbec nepovedl. V prvním zápase jsme skoro 20 minut nebyli konkurenceschopní. Postupem času jsme odešli fyzicky a celkově jsme k utkání nepřistoupili dobře. Nevyhnuli se nám zranění. Do druhého zápasu nás doplnily dvě slečny, Kristýna a Sabina, za to jim patří velké díky. Proti Králováku jsme nedokázali proměnit vypracované šance, ba naopak inkasovali z individuálních chyb. Základní jednoduché prvky jsme si dělali složitějšími. Do dalších zápasů je rozhodně na čem pracovat, bez dřiny a píle to nepůjde,“ hodnotí turnaj trenér týmu Jaroslav Bochníček.

Sestava: Bureš – Sikora, Koller, Novotný, Vokřál, Petrásek, Smitka, Miffek, Staňo, Jodas, druhý zápas: Zelená, Ašenbrennerová

TABULKA ZDE

JUNIORKY – LIGA JUNIOREK

Sklo Bohemia Světlá n/S x FBC Kutná Hora 2:2
Branky KH: Filipová (Horáková), Zelená (Nováková)

Zápas si holky nechaly utéci těsně před koncem. Výkon týmu byl v celém zápase značně podprůměrný, vypracovali jsme si více šancí, ale neproměňovali jsme tutovky, a to nás stálo body.“ zhodnotil první zápas trenér družstva Josef Chalupa.

FBC Kutná Hora x FBC Žďár nad Sázavou 6:0
Branky KH: 2 M. Dubská (2 N. Dubská), N. Dubská (Výborná), Knížová (Výborná), Ašenbrennerová (Nováková), Zelená (Knížová)

Josef Chalupa pokračoval v hodnocení druhým zápasem: „Udělali jsme pár změn v sestavě, a i když ve výkonu stále byly rezervy, tak jsme domů jeli s úsměvem po výhře 6:0. Za velké pomoci naší brankářky, které nebylo v prvním zápase dobře, naštěstí se však stihla dát do pořádku. Doufám, že se nás chytí šestibodové „prokletí„, to čtyřbodové holky moc nebaví“.

Sestava: Neumanová – Dubská M., Dubská N., Horáková, Němcová, Zelená, Filipová, Moravcová, Knížová, Ašenbrennerová, Nováková, Výborná

TABULKA ZDE

Zavřít menu