Páté kolo KSM odjeli Sršni odehrát do Příbrami proti zkušenému Spartaku. Sestava byla ochuzena o zraněného Martina Melouna, nemocného Lukáše Rudolfského a Lukáše Krištofa, kterému se v den utkání narodil syn Štěpán. Kádr doplnili junioři Aleš Sádlo, Šimon Balham a premiérově mladý obránce Pavel Švejda. …………………………………………………..

5. kolo KSM: Spartak Příbram – Sršni Kutná Hora  4:2 (0:0; 1:1; 3:1)

I když první třetina žádnou branku nepřinesla, bylo od první buly jasné, že vyválčit dnes body nebude jednoduché. Domácí Spartak měl více ze hry a to mu dávalo klid. Ve druhé části byl k vidění podobný průběh jako v té první. Volnému se v ní podařilo po Jelínkově nahrávce skórovat a udržet vyrovnáno až do druhé sirény, ovšem Spartaku se vše dařilo lépe. Projevovala se absence několika zkušených hráčů a Sršni hráli nervózně. Ve třetí třetině domácí hráči svou převahu přeměňovali v branky dobře chytajícímu Balhamovi. Nervózní Sršni začali faulovat a Spartak trestat. Tři branky rozhodly utkání a i když Krejza povedenou střelou kosmeticky upravil konečný výsledek, všechny body zaslouženě získali Příbramští. Sršni přes první porážku zůstávají nadále v čele soutěže o skóre před HC Žabonosy. Příští utkání se hraje na domácím ledě proti Tatranu Sedlčany v neděli 10. 11. od 17:30.

Hynek Macháček,  SK Sršni Kutná Hora

 

Branky Sršňů:  Volný (R. Jelínek), Krejza
Sestava: Šimon Balham (Petr Myřátský) – David Čejka, Jan Vaněk, Radek Krejza, Pavel Švejda, Martin Pálek, Jiří Tvrdík (II.), Michal Charvát, Aleš Sádlo, Pavel Andrle, Otakar Hynek, Milan Volný, Robert Jelínek, Tomáš Kaiser, Jiří Tvrdík (I.), Tadeáš Hetfleisch, Jiří Novotný
Trenér: František Coubal

 

.

Zavřít menu