S potěšením mohu oznámit, že předběžná cena tepelné energie od společnosti KH TEBIS s.r.o. pro rok 2015 je 493,91 Kč bez DPH (568,- Kč včetně 15% DPH) za 1GJ. Uvedená cena znamená meziroční snížení o 18 Kč/GJ, tj. o 3 %. Pokud byste si chtěli cenu za vytápění jednoduše porovnat, uvádíme vyjádření kalkulované ceny v kilowatthodinách.

.
Cena za 1 kilowatthodinu by v takovém případě byla 2,04 Kč včetně 15% DPH. Naším cílem je trvale udržovat cenu tepelné energie v soustavě CZT pod substituční hodnotou ceny tepla z domovní kotelny. A to se nám daří, naše cena tepla je nižší a je stabilizovaná. Předpokládáme, že se několik let nebude zvyšovat. Na podzim letošního roku se podařilo zahájit dodávky tepla z biomasového zdroje na ČKD. Dokonce i zemní plyn do zálohy máme nakoupený na roky 2015 a 2016. Cenu tepla by tedy mohla negativně ovlivnit jedině inflace nebo změny sazeb DPH. Další informace naleznete na www.khtebis.cz.

Našim zákazníkům a také vlastníkům společnosti KH TEBIS s.r.o., tedy všem občanům Kutné Hory, přeji klidné prosincové dny a úspěšný příští rok 2015.

Karel Koubský, jednatel KH TEBIS s.r.o.

.

Zavřít menu