Turističtí milovníci informačních technologií mají k dispozici nového multimediálního průvodce Kutnou Horou a okolím pro chytré telefony a tablety. Zahrnuje texty, fotografie, mluvené komentáře k nejzajímavějším místům v Kutné Hoře a okolí i praktické informace z oblasti služeb. ………………………………………………………………..

Multimediální průvodce je v šesti světových jazycích a pro Město Kutná Hora byl zpracován bezplatně plzeňskou společností Daruma spol. s r.o. Společnost Daruma spol. s r.o., specializující se na informační technologie, vlastní a provozuje v Kutné Hoře již od devadesátých let minulého století multimediální informační panely.
Poslední, nejmodernější model, je umístěný na Palackého náměstí a prošel informační a softwarovou aktualizací na jaře roku 2012. Součástí dodávky upgradu panelu byla i realizace multimediálního průvodce Kutnou Horou a okolím pro chytré telefony a tablety. Průvodce byl dokončen a v současné době ho mohou všichni majitelé chytrých telefonů nebo tabletů na platformách Android nebo iOS využívat ve svých zařízeních.

Zájemci si mohou tohoto užitečného multimediálního průvodce stáhnout pro platformu Android – ZDE a pro platformu iOS – ZDE.

(tz)

            Android                            iOS

 

Nebyly nalezeny žádné obrázky

 

.

Zavřít menu