Dovedete si představit vhodnější místo pro oslavu dětského dne než je zábavný Park Mirakulum? My ne! A proto jsme nelenili a přichystali jsme pro všechny malé i velké návštěvníky na sobotu 3. června spoustu soutěží, divadelních představení, sportování a další zábavy.

Celým dnem bude provázet Pribináček, který si pro děti připravil řadu soutěží. Stačí si jen vyzvednout hrací kartu na stanovišti Pribináčka, do ní si nechat vyznačit splněné disciplíny. „Bude se závodit například na opičí dráze či v hádání, co se skrývá ve sklenici podle hmatu. Jednou z disciplín je také společný tanec s Pribináčkem nebo hledání druhé pohádkové postavičky na kole štěstí,“ popisuje některé ze soutěží majitel parku Jiří Antoš a dodává, že každý, kdo absolvuje všechny disciplíny, dostane od Pribináčka dárek.

Zábava ovšem na děti čeká i v amfiteátru, kde bude od 13 hodin řádit Spejbl s Hurvínkem. „Během odpoledne bude možné hned dvakrát, ve 14 a v 16 hodin, rozvířit bubny s Tokhim a jeho Groove Army. Kromě bubnů budou pro návštěvníky k dispozici trubky boomwhacker, takže muzicírování bude slyšet opravdu po celém parku,“ usmívá se Jiří Antoš. V amfiteátru bude od 15 hodin také Lízátková party skupiny Lollipopz a nakonec od 17 hodin pozve Michal Nesvadba všechny do svého světa z lepicí pásky.

Pokud během dne dostanete chuť na něco klidnějšího, můžete zkusit třeba malování na obličej či tetování, případně zamířit do výtvarné dílny. A určitě byste neměli vynechat ani „schůzku“ se záchranáři.

Česká pojišťovna, hlavní partner parku, totiž spolu s profesionálními záchranáři připravili ukázku první pomoci. Naučíte se, co dělat s člověk v bezvědomí, jak se uvolňují dýchací cesty nebo jak ošetřit krvácející ránu.

Ale ani tím to nekončí – všem příchozím bude samozřejmě k dispozici celý desetihektarový park s lanovými překážkami ve větvích i níže při zemi, s obrovskými nafukovacími trampolínami, s bludišti, podzemním labyrintem, miniZOO… V provozu bude také tankodrom, do něhož vás po milovické úzkokolejce dopraví parní lokomotiva. Čeká tam na vás obrněný transportér, bojové vozidlo pěchoty a další vojenská technika, která je vám k dispozici i na projížďku.

Mirakulovský dětský den se koná v sobotu 3. června od 10 do 18 hodin ve všech prostorách parku a na Tankodromu. Vstupné jednorázové 210 Kč, rodinné 2+1 540 Kč, rodinné 2+2 720 Kč.

Více na www.mirakulum.cz nebo na www.facebook.com/ParkMirakulum

PR

 

Zavřít menu