Zlatá slavice Lucie Bílá představí během května svůj projekt Recitál ve čtyřech městech. Kromě Kutné Hory ji uvidí také v Táboře, Klatovech a Českém Krumlově. Na koncertech zazní písně ze stejnojmenného CD, které před časem vydala. V kutnohorském Kulturním domě Lorec populární zpěvačka vystoupí 29. května.

.
Na koncertech bude Lucii Bílou doprovázet klavírista a skladatel Petr Malásek, bez kterého si, jak často sama říká, nedovede představit žádné ze svých vystoupení, ať už jde o komorní či mega koncerty. „Není nikdo, s kým se cítím na jevišti tak opravdově jako právě Petrem Maláskem. Od prvního do posledního tónu jsme jedna bytost, jedna umělecká duše a jen s ním můžu lidem říci, co cítím, co mě trápí, co mě dělá šťastnou. Už proto naše společné koncerty zbožňuji,“ říká Lucie Bílá. Zpěvačka sama, která je známá tím, že všechna svoje vystoupení vždy velmi prožívá, k tomu dodává:  „Naše společné dítě jménem RECITÁL je pro mne jeden z nejemotivnějších, nejupřímnějších a nejkrásnějších projektů, jaké jsem kdy lidem připravila…“
Diváci, kteří si v následujících týdnech nenechají v jižních, západních a středních Čechách ujít tyto koncerty, se mohou těšit na české, zámořské, anglické i francouzské melodie, jež dostaly jednotící formu. Písně zpěvaččinu srdci velmi blízké získaly až šansonově důvěrnou interpretaci.

(tz)

29. 5. | 19:00 hod. LUCIE BÍLÁ – RECITÁL. KD Lorec. Recitál Lucie Bílé za doprovodu Petra Maláska. Vstupné: 390,- až 990,- Kč, předprodej na www.ticketstream.cz.

 .
Lucie Bílá 2014

 

.

Zavřít menu